Beyaz Karanfil Dizisi

Atv ekranlarında mükemmel bir dizi karşımıza çıkıyor.Eliniz de kumanda ile kanalları zaplarken güzel ve macera dolu bir dizi arıyorsanız artık bu dizi yakında başlıyor.Sizleri fazla meraklandırmadan bu güzel dizinin ismini "Beyaz Karanfil" olarak sizlere telaffuz ediyoruz.Bu dizide çünkü heyecanın ve maceranın doruklarına çıkacağınıza kesinlikle eminiz.Dizimizde bir masum kişinin üzerine yıkılan bir suç ve bunu yapan kişiyi bulmak için kötü adamın peşine düşmeye kalkışan yorgun ve üzgün bir adam.Yani kısaca yeni başlacak bu dizimiz adeta sizlere doruklara çıkaracak.Artık herşeyi ve daha fazlasını Atv kanalında yer alacak olan "Beyaz Karanfil" dizisinden bulabileceksiniz.

Evimiz de yaz döneminde televizyonları pek takip edemiyoruz.Bundan dolayı genelde yaz dizileri gelip geçici oluyor ve izlenmiyor.Eylül ayında başlayacak olan ve Atv kanalını zirveye sokacak "Beyaz Karanfil Dizisi" adeta sizleri sürükleyici bir rol kapısını açacağının bilgisini vermek istiyoruz.Atv kanalının bu güzel dizisini sizlere kısaca bilgi vermek istersek "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinden de yakından bildiğimiz Abdulhey yani Kenan Çoban bu dizinin başrol oyuncusu olacak.Mükemmel oyun performansları ile dizilerde göz dolduran oyuncumuz şüphesiz ki "Beyaz Karanfil Dizisi" de adından yine söz ettireceğini sizlere söylemek istiyoruz.

Sizlere dizimizin bu kadar güzel olduğunu açıklamamız ardından "Beyaz Karanfil" acaba konu olarak ne anlatıyor? : Yapımcılığını özellikle Bahadır Özdener'in üstlendiği ve mükkemmel bir oyuncu kadrosu ile çıkacak olan "Beyaz Karanfil izle" yeni yayın hayatına ve yeni oyuncuları ile Atv kanalında başlayacaktır.Sizlere kısaca dizimiz de yeralacak olan oyuncuları tanıtmak gerekir ise Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav (Salih), Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan (Sarıhan), Çağlar Ertuğrul (Başar), Oya Unustası (Nergis), Chloe Loughnan (Berrak) bu özel rolleri paylaştıklarını sözlemek isteriz.

Poyraz Karayel

Kanal D ekranlarında yeralan diziler herkes tarafından ilgi odağı olduğu görülmektedir.Özellikle eylül ve ekim ayı dizileri tüm kanallar tarafından rakip diziler olarak görülür.Kanal D ekranlarında başrollüğünü İlker Kaleli, Musa Uzunlar ve Burçin Terzioğlunun paylaşmış olduğu ekranların reyting rekorları kırmaya hazırlanan "Poyraz Karayel" dizisi ekim ayında başlıyor.Özellikle eski dönemlerde "Kayıp Şehir" ve "Kayıp" dizileri ile izleyiciler tarafından çok sevilen "İlker Kaleli"dizimiz de "Poyraz Karayel" karakterini canladıracaktır.Dizimiz de Poyraz karakteri ekranlarımızda serseri gibi görüceksiniz fakat ondaki cesur yürek kimsede yoktur.

Ekranların yeni dizisi olarak her köşede konuşulan ve oyuncularının kim olduğu gün gün araştırılan bir dizi olduğunu belirtmek isteriz.Dizimizin Limon Film ekibi tarafından yapılan ve  Çağrı Lostuvalı yapmış olduğu ekranların en popüler dizisi ekim ayında başlıyor.Yeni başlayacak olan "Poyraz Karayel Dizisi" aşkın, dramın ve nefretin birlikte yaşandığı dizimizin konusuda bir hayli ilginç olduğunu belirtmek isteriz.

Dizimiz de İlker Kaleli'nin oynadığı Poyraz Karayel karakteri hayat tarafından en uç noktalara atılan fakat yüreği dolu bir karakterdir.Bu karakter hayatla ilgili herşeyini kaybeden özellikle ailesini, eşini, oğlunu ve mesleğini kaybetmiş bir adamı canlandırmaktadır.Fakat bu olumsuz sonuçlara rağmen hayat ile dalga geçerek bunların üzerinden hayatta kalmayı başarmaya çalışan bir adamdır.Herşeyden çok sevdiğini oğlunu, Kayın pederi olan "Ünsal" karakterinden almak için elinden geleni yapmatakdır.Bütün aşkların imkansız olduğu fakat hiç birşeyden vazgeçilmeyen "Poyraz Karayel izle" herkes tarafından büyük beğeni ile karşılanacağını şmididen belirmek istiyoruz.Dizimizin bölüm günü yaklaşmaya başladıkça dizimize yeni karakterler ve yeni fragmanları çıktığını son dakika bilgisi olarak haber ediyoruz.Sosyal siteler üzerinden büyük bir çıkış yapan "Poyraz Karayel" yakında ekim ayında başlıyor.

Poyraz Karayel Kanal D

Yeni sezon dizilerinin başlamasıyla birlikte kanal d ekranlarında büyük bir ses getirecek dizinin haberini siz dizi severlere vermekekten mutluluk duyuyoruz.Yeni başlayacak dizimizin adı ise "Poyraz Karayel izle" ve dizimiz çok kısa bir süre içirisinde tüm dizi sever seyircilerimiz tarafından çok büyük ilgi görerek en çok konuşulan diziler arasına gireceğini tahmin edebiliyoruz.Ayrıca dizi severlere bizler fan sitesi editörleri olarak dizimiz hakkında haberleri sitemiz üzerinden sizlere belirteceğiz.Poyraz Karayel izle hakkında yorumlarınızı sitemize bekliyoruz.

Büyük ilgi ile beklediğiniz "Poyraz Karayel" dizisi konusu hakkında bir çok sosyal medya sitelerinde çok konuşulmaya başlandı.Oyuncuları ile dikkat çektiği ve başrol oyuncularının da iyi bir isimlerin canlandırdğı dizimizde aşkın nefretin düşmanlık anlamında bir çok sahenlere tanık olaccağız.Bizlerde siz dizi severler gibi dizimizin başlamasını büyük bir heyecan ile bekliyoruz "Poyraz Karayel Dizisi" başrol oyuncularından "İlker Kaleli" gibi başarılı bir ismin dizimizin başrolunde oynamasının da dizimizin ne kadar kaliteli olacağınıda gözler önüne seriyor.Daha başlamadan en konuşulan diziler arasında olduğumuzuda söylemeden edemiyoruz..Gel gelelim ki dizimizin konusu hakkında geniş bir bilgi vermek gerekirse;
Bütün aşkların imkansız olduğunu ve doslukların acımasız yaşandığı bir dizi izleyeceğiz..

Şeref Meselesi

Günümüz televizyonlarında yaz aylarında özellikle yeni diziler ve yeni programlar çıkmaktadır.Yeni başlayan bu diziler geneli ayakta çok duramadan ilk 10 bölüm içerisinde final yaparlar.Fakat eylül ve ekim aylarında başlayan yeni diziler en çok sevilen diziler olarak yerini almaktadır.Özellikle Kanal D ekranlarında başlayan sonbahar dizileri en çok sevilen dizilerdir.Bu yeni dizilerin başlarında artık "Şeref Meselesi" dizisi de yerini alacaktır.

Kanal D, 2014 yılı itibari ile dizi sektöründe mükemmel bir atak yaparak yeni dizileri günümüze tek tek yansıtmaktadır.Özellikle "Güneşi Beklerken" dizisinden de yakından bildiğimiz Kerem Bursin yeni başlayacak olan "Şeref Meselesi" dizisinde "Yiğit Kılıç" karakteri ile yakışıklı ve çekici özellikli bir oyuncuyu canlandıracaktır.Reklamlarda gördüğümüz ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken "Yasemin Allen" bu dizimizde "Sibel" karakterini canlandıracaktır.Ekranlar da sık sık gördüğümüz ve yakışıklılığı ile herkes tarafından beğeni toplayan "Şükrü Özyıldız" yeni başlayacak olan "Şeref Meselesi Dizisi" görev olarak genel olarak dış görünüşe önem vermeyen aklını ön plana çıkaran "Emir Kılıç" karakterini canlandıracaktır.

Kanal D ekranlarının eylül ayı sonu fenomen dizisi adayı olmayı arzulan "Şeref Meselesi" bol bol macera, dram ve bazı alanlarda eğlence olacağının sinyallerini vermektedir.Yeni başlayacak olan bu yeni dizimizi izlerken kimi zaman gerçek hayatla bire bir yaşamları görürken kimi zamanda olağan dışı konuların yeralacağını sizlere söylemek isteriz.Göreceğimiz bu dramlar kimi zaman iç dünyamızı çok etkilemiş olabilir fakat bu kadar güzel bir diziyi izlemek için yeterli bir sebeptir.Dizimizi izlerken kimi zaman "ben olsam ne yapardım?" sorunu çoğu kez kullanacağınızı tahmin ediyoruz.Elbetteki bu soruları "Şeref Meselesi izle" iken etkileyici sahneler karşısında yaşayacağınızı belirtmek isteriz.Çoğu zaman dramdan ziyade çok eğleneceğiniz ve maceralara koşacağınız bir dizi yakında Kanal D ekranlarında başlayacaktır.

Kadim Dostum

Kadim Dostum
Mahsun Kırmızıgül ismi, özellikle son dönemlerde yüksek prodüksiyonlu ve önemli gişe hasılatı sağlayan sinema filmleriyle birlikte anılır oldu! Bugüne kadar “Beyaz Kelebek”, “Güneşi Gördüm” ve “Newyork’ta Beş Minare” filmlerinde yönetmen koltuğuna oturan Kırmızıgül, oldu olacak beyaz perdeye de el atmaya başladı! Daha önce ATV’de yayınlanan “Benim için Üzülme” dizisinden sonra ne zaman yeni bir proje ile ekranlara geleceği merakla beklenen Kırmızıgül’den bomba haber nihayet geldi! Çok yakında FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan “Kadim Dostum” dizi,  şimdiden izleyicilerin en fazla merak ettiği diziler listesine girmeye başladı bile!
Konusunun ne olacağı ve oyuncularının da kimler oluşacağı henüz netlik kazanmayan “Kadim Dostum” dizisi ile ilgili her geçen gün basına çeşitli bilgiler sızıyor. Son aldığımız bilgilere göre, Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını üstlendiği dizinin komedi olduğu yönünde! Daha önce izleyicileri ağlatmayı başaran ve çok önemli sosyal yaralara parmak basan, dram filmlerinin artık usta yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün komedi tarzda bir dizi film çekecek olması açıkçası bizleri fazlasıyla şaşırttı!
Kadim Dostum dizisi ile ilgili kulağımıza çalınan birkaç önemli bilgiyi yeri gelmişken sizlerle paylaşalım! İlk gelen bilgilere göre Kadim Dostum dizisi ilk olarak “Mardin İşi” ismi ile çekilecekmiş ancak, daha sonra ne sebeple değiştirildiyse, dizinin yeni ismi “Kadim Dostum izle” olarak verilmiş. Az önce dediğimiz gibi, bu dizi Mahsun Kırmızıgül’ün önceki dizilerinden farklı olarak komedi ağırlıklı olacakmış. Bekleyip göreceğiz.
Aldığımız istihbarata göre FOX TV’nin yeni dizisi “Kadim Dostum” oyuncu kadrosuna 2 yeni isim dahil olmuş! Başrollerinde İlker Aksum, Damla Aslanalp, Murat Eken, Metin Yıldız ve Cihat Tamer’in yer aldığı ve Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyacak olan yeni dizi Kadim Dostum dizisi bakalım ilerleyen günlerde daha kimler katılacak! Bu konuda gelişmeler olursa sizlerle paylaşacağız!

Beyaz Karanfil

Elinizde kumanda kanal kanal geziyorsunuz ve ilginizi çekebilecek, heyecan dozu yüksek ve sonraları bağımlısı olacağınız yepyeni bir dizi arıyorsunuz. Acaba bu dizi hangisi? Eğer bu konuda tavsiyemize kulak vermek istiyorsanız bir de “Beyaz Karanfil” ne göz atın! Çünkü, heyecan deseniz fazlasıyla var, aksiyon, patlama, kovalamaca, adrenalin deseniz o da layıkıyla sizi bekliyor olacak. Yani kısacası ruhunuza heyecan katacak her şey ATV’de yeni yayın döneminde yayına girecek olan “Beyaz Karanfil” dizisinde bol bol var.

Yaz dönemi bitti ve bütün kanallar ardı ardına yepyeni dizilerini görücüye çıkarmaya başladılar. Ulusal yayın yapan kanallardan biri olan ATV’de yeni yayın dönemine oldukça iddialı yapımlarla girmeye hazırlanıyor. Fragmanı ile kendinden en çok söz ettiren dizilerden biri de “Beyaz Karanfil izle”.  Atv ekranlarında yeni yayın döneminde kıran kırana bir aksiyon dizisi, izleyici ile buluşuyor. “Kurtlar Vadisi” dizisinin Abdülhey’i Kenan Çoban’ın baş rollerinde yer aldığı “Beyaz Karanfil” kovalamaca, intikam ve aksiyon seven seyircilerin adeta gözlerinin pasını siliyor.  “Kurtlar Vadisi” ile büyük çıkış yakalayan ve en sevilen karakterlerden biri (Abdülhey) olma özelliğini kazanan Kenan Çoban “Beyaz Karanfil” dizisinde bu kez izleyici karşısına Zülfü karakteri ile çıkıyor. Bu dizinin başarılı olmama gibi bir şansı yok. Neden derseniz, yapımcılığını “Kurtlar  Vadisi” dizisinin yaratıcı kadrosunda yer alan Bahadır Özdener yapıyor. Bir Mafya dizisi olan Kurtlar Vadisi’nde gösterdiği başarıyı “Beyaz Karanfil Dizisi” ile tekrar edeceğinden hiç şüphemiz yok.

Peki Beyaz Karanfil Dizisinin Konusu Ne?: Masum ve sıradan bir hayatınız var. Bir gün birileri sizi kandırıyor ve tüm geleceğinizi elinizden alıp, sizi sevdiklerinizden ayırıyor. Geride çaresiz bir şekilde eşiniz ve babasız kalan çocuğunuz kalıyor.  Tüm hayatınız berbat bir duruma geliyor. 15-20 ylınızı birkaç metre karelik hapiste geçiriyorusunuz. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız? Beyaz Karanfil dizisinde tüm hayatı alt üst olan, geleceği elinden alınan Kenan Çoban (Zülfü Karakterinde) bu durumda kendisine bu kirli oyunu oynayan mafyadan intikam almayı tercih ediyor. Ekranlara henüz yeni taşınan çiçeği burnunda dizinin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Zülfü, son derece zengin akrabası Osman'ın yanında bahçıvan olarak çalışmaktadır. Osman ise, Türkiye’de uyuşturucu trafiğine yön veren en güçlü mafya babalarından biridir. Bahçıvan Zülfü, Osman kirli işleri yüzünden suçlanır ve hapse girer.  Tüm geleceği karanlığa bürünen Zülfü ise, hapiste geçirdiği her gün Osman’dan intikam almanın hesaplarını yapar. Günler geçip de cezasını tamamlayan Zülfü, İntikam Yemini ile hapisten çıkar ve Osman’ın peşine düşer. Bol bol çatışma ve kovalamaca sahneleri bulacağımız Beyaz Karanfil dizisi ile kendinizden geçeceğinizi garanti ediyoruz.

Peki Beyaz Karanfil Dizisinin Kadrosu Ne?: Yapımcılığını Bahadır Özdener'in üstlendiği dizide başrolleri Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav (Salih), Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan (Sarıhan), Çağlar Ertuğrul (Başar), Oya Unustası (Nergis), Chloe Loughnan (Berrak) paylaşıyor. Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil'in yön

Benim Adım Gültepe

Eğer “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisini çok beğendiyseniz, izlerken size o benzer hisleri yeniden yaşatacak, sizi fazlasıyla ağlatacak, duygusallaşmanıza yol açacak, dram türünde yepyeni bir acıklı dizi izlemek istiyorsanız şimdi sıkı durun! Kanal D, 2014 Eylül Ayı içerisinde adından sıklıkla söz ettirecek, nostaljik ve aynı zamanda iddialı bir dizi ile yeni yayın dönemine merhaba diyor. Siz değerli takipçilerimizi merakta bırakmadan bu bomba dizinin hangisi olduğunu hemen ifşa edelim; “Benim Adım Gültepe”.  Yapımcılığını Kanal D’nin kendi bünyesindeki son yılların başarılı dizi projelerine imza atan D Prodüksiyon’un üstlendiği “Benim Adım Gültepe”, daha ilk bölümü yayınlanmadan sadece fragmanıyla bile sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girmiş durumda. Dizinin başrollerinde yine Kanal D’de izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde birlikte yer alan ve büyük bir beğeni toplayan Ayça Bingöl ve Mete Horozoğlu paylaşıyor. Öyle zannediyoruz ki, “Benim Adım Gültepe”  dizi yapımcıları izleyicilerin gönlüne taht kuran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” başarısını tekrar etmek düşüncesinde. 
Kanal D’nin merakla beklenen dizisi “Benim Adım Gültepe”, 2014 yılının en iddialı Acıklı dizi projelerinden biri.  Dram türüne koyabileceğimiz dizi, bir çok dizi projesinde kendisini ispat etmiş başarılı oyuncu kadrosuyla ve izleyicilerin son yıllarda en çok tercih ettiği dönem filmi olmasıyla oldukça ses getireceğe benziyor. Bakalım başarılı oyuncular Ayça Bingöl ve Mete Horozoğlu bu kez izleyicileri nasıl ağlatacaklar. 
Ekranların yeni fenomeni olmaya aday “Benim Adım Gültepe izle”  dizisinde bol bol dram ve “Vah Vah” dedirtecek acıklı insan hikayeleri var. Bu diziyi izlerken kimi zaman gerçek yaşamınızda da çok tanıdık olduğunuz dramatik olaylarla karşılaşacaksınız. Göreceğiniz ve izleyeceğiniz her dramatik olayla, iç dünyanıza etkileyici bir yolculuğa çıkacak, toplumu ve değer yargılarını yeniden sorgulayacak, vicdanınızın sesine kulak vereceksiniz. “Benim AdımGültepe Dizisi” disizini izlerken “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu fazlasıyla kendinize soracaksınız. Elbette ki bu soruları dizinin etkileyici sahneleri içerisinde kendinizi bularak ve daha çok ağlayarak soracaksınız. 
Eğer etkilendiğiniz dizinin bağımlısı oluyorsanız, size şimdiden “Hayırlı Olsun” demek istiyoruz. Çünkü artık yepyeni bir dizi alışkanlığınız olacak. “Benim Adım Gültepe” 2014 Eylül Ayından itibaren her Çarşamba sizi Saat 20:00’da ekran başına mahkum edecek. “Benim Adım Gültepe”, bağımlısı olacağınız ve hiçbir bölümünü asla kaçırmak istemeyeceğiniz en ilgi çekici yapımlardan biri. 
Benim Adım Gültepe Dizisinin Konusu: Dizinin acıklı ve ağlatan hikâyesi 80’li yılların İzmir’inde geçiyor. Uzun yıllardan beri çok yakın arkadaş olan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat “Gültepe Mahallesi’nde” yaşamaktadırlar. “Benim Adım Gültepe’nin” hikayesi de birbirine sıkı sıkıya bağlı bu dört arkadaşın gözünden ekranlara taşınıyor. Mahallede yaşanan dramatik insan hikayeleri, tıpkı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde “Osman’ın” gözünden hikayenin anlatıldığı şekilde bu dizide de benzer sinema tekniği kullanılarak anlatılıyor. Mahallede yaşanan hayal kırıklıkları, hayata tutunma mücadelesi, yoksulluk, acı, yasak aşklar, entrikalar, ihanetler, zalimlikler ve sıcak ilişkiler dizinin izleyiciye geçireceği duyguların başında geliyor. Kendi hesabımıza başarılı olacağından hiç endişemiz yok ancak bakalım ekranların yepyeni dizisi “Benim Adım Gültepe” izleyiciden geçer not alacak mı?
Benim Adım Gültepe Dizisinin Oyuncuları: Kanal D’nin, yepyeni bomba dizisi Benim Adım Gültepe’nin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan yer alıyor. Dizinin Baş rollerinde Ayça Bingöl (Gülümser), Mete Horozoğlu (Eşref),İlker Kızmaz (Halil), Ekin Koç (Seyfi), Evrim Alasya (Suna), Tolga Sarıtaş (Murat), Efe Akercan (Gülali), Burak Dakak (Fevzi), Hakan Karsak (Basri),Şafak Başkaya (Fuat Hoca), Rıza Sönmez (Cevat), Bige Önal (Nazlı), Oktay Daner (Dursun Dede), Selen Öztürk (Meziyet), Metehan Erdem (Salih), Numan Çakır (Refik), Necmettin Çobanoğlu (Ziya Efendi), İskender Altın (Sadettin), Ali Altuğ (Rami) yer alıyor.